SASHA EN DAVY AKOESTISCH

Deze voorstelling maakt deel uit van 'Een hart voor theatermakers in hartje Antwerpen' van het Fakkeltheater.
Theater voor een kleiner publiek (in dit geval 50 tot 60 mensen)

Klik op 2de afbeelding om de voorwaarden te lezen ivm het reserveren en uw theaterbezoek in tijden van corona.

Sasha & Davy akoestisch

Sasha Rosen en Davy Gilles leerden elkaar kennen in 2004 tijdens de musical Romeo en Julia, waarin ze de titelrollen vertolkten. De vonk sloeg over. Later volgden de kaskrakers Sneeuwwitje, Mamma Mia en Grease. Achter de schermen ontvlamde de liefde en fictie werd werkelijkheid. Sasha en Davy stapten in het huwelijksbootje en werden trotse ouders van twee kinderen.
Nadat Sasha nog in vele musicals te zien was en Davy succes boekte met De Romeo’s, besloten ze samen het popduo Sasha & Davy op te starten. Inclusief een aantal concept albums brachten ze in totaal al zeven succesvolle albums uit met Nederlandstalige popsongs waarvoor Davy veel muziek voor schreef. 
De laatste jaren komen hun singles hoog in de Ultratop terecht, zijn ze een vaste waarde geworden bij Radio 2 en werden vorig jaar zelfs genomineerd als beste groep voor Zomerhit.

Door de coronacrisis waren Sasha & Davy genoodzaakt thuis te blijven. De optredens vielen weg, maar ze vonden een oplossing om muzikaal bezig te blijven. Tijdens de lockdown waren ze elke dag live te zien op hun social media en maakten ze akoestische versies van hun eigen hits en bekende covers die ze deelden op hun YouTube kanaal. De reacties daarop waren lovend. 

In deze set, zullen Sasha & Davy vele akoestische nummers ten gehore brengen. Hits van vroeger en nu, covers en eigen repertoire. Van intieme en gevoelige liedjes, tot meezing momenten voor jong en oud. 

Zang: Sasha & Davy
Gitaar en percussie: Steven Hellemans
Gitaar: Davy Gilles

ALLE COVID-19 MAATREGELEN IN HET THEATER

Prijs: 
24
Locatie: 
Zwarte zaal - Reyndersstraat 7
Beschikbaarheid: 
23/08/2020 - 15:00
23/08/2020 - 19:00