NEKKA INTIEM 2019 - 2020 / NIEUWE SPEELDATA

DE EDITIE VAN 23 MAART MET JOHAN VERMINNEN IS VERPLAATST NAAR 8 JUNI 2020 OM 20u30

NEKKA INTIEM 2019/2020
Fakkeltheater vzw, Herman Van Hove en Koen Huygebaert

Zingen in het Nederlands. De rode draad van de tweede jaargang van onze reeks maandelijkse maandagavonden in het Theatercafé.
Een charmante aanvulling op ons populaire CHANSONS CHARMANTES, dat zijn vijfde seizoen ingaat. NEKKA INTIEM serveert je een eigenzinnige maar vooral kunstzinnige selectie artiesten.
Liefdevol en broederlijk voor jullie gekozen door Koen Huygebaert en Herman Van Hove. Kleinkunstexpert pur sang Koen organiseert met zijn Nekkakompanen al meer dan vijfentwintig jaar NekkaNachten allerhand.

Herman is de programmator van CHANSONS CHARMANTES en van ons splinternieuwe zondagmiddagprogramma BELLISSAMA, belcanto & bella musica. We presenteren zeven avonden met artiesten die er bewust voor kiezen om in hun moedertaal te zingen, hun emoties uit te drukken, jullie te doen lachen en huilen. En meezingen.
De ene artiest al wat bekender dan de andere, het ene lied al wat vertrouwder dan het andere, het ene genre al wat toegankelijker dan het andere.
Maar alles in de mooie taal die ons Nederlands is en puttend uit een ongelooflijk mooi en rijk repertoire.
Kom genieten, luisteren, meezingen.

_________________________________________________

NEKKA INTIEM 5 - PLANKENKOORTS IS VERPLAATST NAAR 8 JUNI 2020 OM 20u30
Maandag 23 maart 2020 om 20u30
Met Johan Verminnen

Johan Verminnen vijftig jaar op de planken.
Het begon met een sneer van jurylid Toon Hermans omdat Johan laureaat was van ‘Ontdek de ster’ maar niet won. Want “jij kunt wat” getuigde Toon vanuit de Koningin Elisabethzaal live voor kijkend Vlaanderen.
Je zou voor minder plankenkoorts krijgen. Johan nam zijn gitaar en ging. Vijftig jaar lang. Geen zaal in Vlaanderen waar hij niet op de bühne stond. Nooit liet zijn publiek hem alleen. “Laat me nu toch niet alleen”, “In de rue des Bouchers”, “Brussel”, “Ik voel me goed”, “Mooie dagen”, “Ik wil de wereld”, “Met zeven aan tafel”. Vul zelf maar aan.
Ze komen allemaal voorbij in Johans programma Plankenkoorts.
Op de planken en in de warme clubsfeer van ons Theatercafé.

Prijs: 
18
Locatie: 
Theatercafe - Hoogstraat 12
Beschikbaarheid: 
08/06/2020 - 20:30