EEN INSPECTEUR BELT AAN

ENKEL RESERVEREN VIA
Reserveren: 0489 15 13 17
www.loge10.be
Info: www.loge10.be

LOGE10 THEATERPRODUCTIES

Regie: Bruno Van Heystraeten
Cast: Andrea Croonenberghs, Guillaume Devos, Dirk Bosschaert, Nathalie Wijnants, Wim Van de Velde,  Stef Poelmans en Dorien Schrijnemakers 

Het verlovingsfeest bij de familie Birling wordt ruw verstoord wanneer een inspecteur aanbelt.
De inspecteur komt de familie enkele vragen stellen over de dood van een meisje dat eerder die dag gestorven is door inname van een grote dosis desinfecteermiddel.

Aanvankelijk lijkt niemand een link te hebben met het meisje. Dan blijkt dat vader Birling het meisje ooit ontslagen heeft uit zijn fabriek. Ook dochter Sheila heeft het meisje onrecht aangedaan.
De maskers beginnen af te vallen en uiteindelijk blijkt iedereen in de kamer voor een deel schuldig te zijn aan de dood van het meisje.

De inspecteur ontmaskert hen één voor één.

De theaterthriller 'An Inspector Calls' van JB Priestley is een ware klassieker in zijn genre.
Het verhaal werd reeds meerdere keren verfilmd en het theaterstuk ging aan de haal met meer dan 19 belangrijke theaterprijzen.

Loge10 zet haar thrillertraditie (De Muizenval, Moord op de Nijl, Moord op de Orïent-Express, Toen Waren er nog Nul, Getuige Ten Laste...) verder met deze prachtig geschreven whodunit, wereldwijd reeds bezocht door meer dan 4 miljoen toeschouwers.

Vorig seizoen waren de voorstellingen zo snel uitverkocht, dat een herneming niet kon uitblijven. De inspecteur belt nog voor een allerlaatste keer aan in het Fakkeltheater voor een beperkt aantal voorstellingen.

Trailer 1 - https://www.youtube.com/watch?v=0G-GqikG5uw

Trailer 2 - https://www.youtube.com/watch?v=l4C__52ozSc  

Trailer 3 - https://www.youtube.com/watch?v=cm8wL7k5Gps

Locatie: 
Rode Zaal - Hoogstraat 12
Genre: 
Theater
Beschikbaarheid: 
21/06/2019 - 20:30
Geen webverkoop
22/06/2019 - 20:30
Geen webverkoop
23/06/2019 - 15:00
Geen webverkoop