DE SINKSENFOOR

HET ACHTERLAND

Script & Regie: Jeroen Maes
Cast : Linda De Ridder, Carry Goossens, Luc Caals, Danni Heylen, Timo Descamps, Brent Pannier en Anne Van Opstal.

Na het succes van “Viva Minerva” en “Café Beveren” presenteert vzw Het Achterland u de nieuwe zomerkomedie “De Sinksenfoor”.

In “De Sinksenfoor” maken we kennis met enkele gedreven forains. Zo is er onze top-entertainer Firmin, die zijn paardenkoers op geheel eigen wijze van commentaar voorziet. Zijn vrouw Vivianne waakt, als een volleerde moederkloek, over haar eendjes in de ‘Duck Race’. En bij Suzy vind je de beste oliebollen van ’t stad. Jakke jaagt u de stuipen op het lijf in zijn spookkot ‘Scary factory’, indien hij goed personeel vindt echter, want keer op keer geven zijn levende zombie’s er namelijk de brui aan. 
Tot we kennis maken met Bram, een ietwat verlegen jongeman maar, gebeten door de foormicrobe. Jakke koestert nieuwe hoop, maar die is van korte duur, ook Bram wil het na een korte sessie reeds opgeven. De verschijning van de beeldschone Anita - dochter van Firmin en Vivianne - doet hem op slag van gedachten veranderen. Dat Anita echter voorbestemd is voor Ronny – de zoon van Jakke - , is dan weer een domper voor Bram, zeker als blijkt dat Ronny nogal een kort lontje heeft en op de koop toe eigenaar is van een schietkraam. Een explosieve situatie dus die elk moment kan ontploffen en voor vuurwerk zorgt - iets wat op de Sinksenfoor niet misstaat, natuurlijk.

“De Sinksenfoor” belooft een ware rollercoaster love-story te worden. We nemen u mee in een roetsjbaan vol humor, heerlijk herkenbare personages en verrassende wendingen.  “Allez allez, roulez roulez! Regardez c’est gagné!

TICKETS: € 28,00 (incl. 2 euro)
VIP: € 38,00 (incl. 2 euro - programma, glaasje cava en hapje tijdens de pauze en beste plaatsen)
BQQ: € 54,00 (incl. 2 euro - ticket, programma, aperitief en BBQ - enkel op zondag om 15u00)

Prijs: 
28
Alternatieve prijzen: 
VIP
Locatie: 
Rode Zaal - Hoogstraat 12
Genre: 
Theater
Beschikbaarheid: 
18/08/2018 - 20:30
19/08/2018 - 15:00