MARILYN AFGELAST!

24/08/2013

De producenten van Marilyn zijn genoodzaakt om de geplande voorstellingen te annuleren.Onderstaand persbericht werd door hen verspreid:
 
"In januari hebben we het nieuwe bedrijf Luccreatief en Creato vzw voorgesteld. Sindsdien is er zeer hard gewerkt met als gevolg vele lopende projecten en evenveel projecten die nog op stapel staan. Ons eerste project "Marilyn" was in volle voorbereiding maar onze regisseur en artistieke leider Luc Stevens moet door ernstige gezondheidsproblemen zijn werkzaamheden tijdelijk stopzetten.
Als de kapitein van het schip weg is, kan het schip onmogelijk doorvaren en moet het aanmeren. Samen met Luc hebben we als organisatie dan ook beslist om ons project "Marilyn" te stoppen. Of we het definitief afvoeren dan wel "tijdelijk on hold" zetten zal de toekomst uitwijzen, we hebben jammer genoeg geen glazen bol. Gezien de aard van het probleem, dwingt de eerlijkheid ons te zeggen dat het "vrij lang" zal duren voor we weer kunnen rekenen op een "gezond en fit creatief wonder" dat Luc Stevens heet! We gaan echter wel alle andere projecten die op stapel staan en waarvan de afwerking bijna rond is, door laten gaan. We gaan er met zijn allen de schouders onder zetten zodat Luc tijdens zijn herstel kan zien dat zijn creaties toch zullen doorgaan!
We zijn er van overtuigd dat we op jullie steun en begrip kunnen blijven rekenen in deze moeilijke periode. We zullen Luc en zijn gezin blijven helpen en steunen waar we kunnen. Een echt (hecht) team herken je vooral in moeilijke omstandigheden.
Wij danken u voor uw begrip!"