HOTEL VOCAL 2014 - 2015

2/05/2014

31 MEI 2014 !! Abonnementen en 5-rittenkaarten kunnen gereserveerd worden in de rode zaal van het fakkelteater. Van 11u tot 16u
09 JUNI 2014 !! Abonnementen en 5-rittenkaarten kunnen vanaf nu ook telefonisch en aan het loket gereserveerd worden.
16 JUNI 2014 !! Vanaf vandaag kan u ook losse tickets boeken! Online reserveren mogelijk.
OOK IN SEIZOEN 2014-2015 HEBBEN WE WEER EEN AFWISSELEND PROGRAMMA. GENIETEN DUS! EN DAT OP EEN ONTSPANNENDE EN LEUKEMANIER… !
WE MERKEN DAT ER ELK JAAR WAT MISVERSTANDEN ZIJN ROND ABONNEMENTEN EN VASTE PLAATSEN. WE MAKEN U GRAAG WAT WIJZER… ! 5-RITTENKAARTEN ZIJN PERSOONSGEBONDEN EN ENKEL GELDIG VOOR 5 VERSCHILLENDE HOTEL VOCALS. DEZE HEBBEN OOK GEEN VASTE PLAATSEN OMDAT DEZE TOESCHOUWERS NIET ELKE MAAND AANWEZIG ZIJN.
EEN VASTE STOEL IN HET FAKKELTEATER IS NIET GEBRUIKELIJK OMDAT WIJ NIET WERKEN MET ADOPTIESTOELEN. (HIER ZOU U PER JAAR EEN VAST BEDRAG VOOR MOETEN BIJBETALEN) WE HEBBEN ECHTER DE GEWOONTE OM U DIE EXTRA SERVICE WEL TOE TE KENNEN BIJ HOTEL VOCAL! ! BIJ DEZE PLAATSAANDUIDING WORDT ER GEBRUIK GEMAAKT VAN HET VORIGE SEIZOEN. U KAN DUS NIET PLOTS TERUG UW PLAATSEN VAN EEN PAAR JAAR GELEDEN OPVRAGEN. ! INDIEN U VAN AANTAL PERSONEN OF VASTE WEEK WISSELT, KUNNEN WIJ U DEZELFDE PLAATS NIET GARANDEREN.
BIJ EEN ABONNEMENT KIEST U VOOR WEEK 1, 2 OF 3. HET FAKKELTEATER HEEFT OOK HET RECHT OM DE TAFELS EN STOELEN OP EEN LOGISCHE MANIER IN TE DELEN EN TE PLAATSEN.
 
U KAN OOK DE FORMULIEREN DOWNLOADEN EN OP 31 MEI AFGEVEN IN HET FAKKELTEATER TUSSEN 11U EN 16U.ER ZIJN 2 DOCUMENTEN DIE U MOET AFDRUKKEN EN INVULLEN!