Een hart voor theatermakers in hartje Antwerpen.

11/06/2020

Het Fakkeltheater stelt vanaf 14 augustus tot en met eind september de zalen gratis ter beschikking van professionele artiesten en organisaties. Het theater draagt de zwaar getroffen culturele sector een warm hart toe met dit gebaar. Gedurende 6 weken zijn er tientallen verschillende en exclusieve voorstellingen te zien.

Beperkte capaciteit en respect voor alle maatregelen
Op 14 augustus 2020 opent het Fakkeltheater opnieuw de deuren. Omdat de culturele wereld zo hard getroffen is door COVID-19, heeft het Fakkeltheater beslist om vanaf 17 augustus tot eind september de zalen gratis ter beschikking te stellen voor professionele artiesten en organisaties. Op die manier zorgt het Fakkeltheater voor een warme heropstart van de culturele sector. 
Het Fakkeltheater is geopend, maar met zeer beperkte capaciteit en volledig voorzien van alle veiligheidsmaatregelen die nog steeds van kracht zijn. 
U kan dus in alle veiligheid komen genieten van een uitzonderlijk gevarieerd en exclusief theateraanbod!

Voorverkoop start … NU!
Vanaf 15 juni 2020 kan u voor alle voorstellingen in augustus en september tickets reserveren. Het aanbod is gevarieerd en bestaat uit een mix van jong talent en gevestigde waarden.

Bereid uw bezoek voor
Een theaterbezoek zal er tijdelijk een beetje anders uitzien. Het Fakkeltheater speelt op slecht 1/3 van de normale capaciteit. Dit om de social distancing te verzekeren.
Check onze website en lees onze veiligheidsvoorschriften vooraleer u uw tickets reserveert: www.fakkeltheater.be

Tientallen topvoorstellingen
Het Fakkeltheater zorgt voor een exclusief en gevarieerd aanbod van theater, comedy, musical, klassiek en café-chantants!

KLIK HIER VOOR DE COVID-19 MAATREGELEN IN HET THEATER