5 JAAR JUDAS MUSICALGALA

10/01/2011

Judas TheaterProducties viert in 2011 de vijfde verjaardag van zijn professionele bestaan. De afgelopen seizoenen gooide dit gezelschap hoge ogen met producties als “The Last 5 Years”, “Je Anne”, “The Musical Songbook”, “The Party Is Over” en recent nog “No Nonsense – Never Give Up On The Heart” en het fel bejubelde “Ganesha – Een Perfecte God”. 
Vijf jaar musicals maken, met beperkte middelen, maar steeds met een groot oog voor kwaliteit, de beste Vlaamse musicalartiesten van eigen bodem, 18 nominaties in Vlaanderen en Nederland en maar liefst 9 Vlaamse Musical Prijzen, waaronder tweemaal de prijs voor ‘Beste Musical’… Tijd voor een groot MusicalGala om deze verjaardag wat extra in de verf te zetten. 
Tientallen musicalartiesten werden bereid gevonden om dit exclusieve en éénmalige MusicalGala op te luisteren. En het zijn niet van de minsten: 
Hans Peter Janssens, Jan Schepens, Ann Van den Broeck, Jelle Cleymans, Deborah De Ridder, Daisy Thys, Anne Mie Gils, Door Van Boeckel, Timo Descamps, Helen Geets, Wim Van den Driessche, Sébastien De Smet, Liliane Dorekens, Steven Savelkoels,An Vanderstighelen, Karin Jacobs, Dirk Van de Merlen en Sam Verhoeven
BESTEL HIER